Gallery Lowlands


DKK0,00
Cart

On Line Fernisering Februar 7/2 2021 kl 13.00 – 13:30

Kære 🌤gæster

👁👁

 On Line Fernisering med Februars gæstekunstner

                                 ✨Mette Hansen ✨👀  

Midt i denne mærkelige tid er det os en glæde at vi stadig stolt kan præsentere vores gode kunst og særligt vores spændende gæstekunstnere, det kan vi fordi vi nu er gået On Line og holder vores ferniseringer ude i det store rum;)

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72170429840?pwd=MjRDSkplY0x3OUxRT25Nblh5ZDBGUT09

OBS gå på 5 minutter før 👀
vi starter med det samme og der er kun 30 minutter. 

Ny hjemmeside

Vi har fået en flot hjemmeside nu! Her kan I fra nu af møde månedens gæstekunstner, og kunstnerne fra Lowlandsgruppen og se de udstillede værker og information fra udstillingerne.

Nye muligheder

Det fungerer også sådan at hvis du vil købe et af dem, kan du finde info på hjemmesiden og bestille det på telefonen og så aftale at hente det i Lowlands,(helt coronasikkert) ved døren. Den skattekiste finder I lige her:       www.gallerylowlands.dk

We proudly present

Februars Gæstekunstner  

✨METTE HANSEN✨

Mine billeder er inspireret af, hvad jeg ser og oplever – i naturen og i byrummet. For mig er det at male billeder en måde at være i verden på. Når jeg er i gang med et billede, oplever jeg alting meget stærkere, lyset, skyggerne og de mange farvenuancer. Jeg synes, det er spændende at arbejde med overgangen fra et rum til et andet. Hvad sker der, hvis man går gennem den dør? Hvordan er det at bevæge sig mod lyset? Mod mørket?

De fleste af de billeder jeg udstiller på gallery Lowlands har undertitlen: “ På vej- hvorhen? “ 

Det er med stor glæde vi præsenterer denne spændende maler! Hun arbejder med at opbygge sine billeder på en helt egen måde, og det fortæller hun om direkte fra “ studiet” inde i galleriet til vores ON LinE fernisering.

Her kan man også stille spørgsmål både til hende og Lowlandsgruppen, der som altid, i vores helt nye “ramme” udstiller i den anden halvdel af rummet, hvor vi på “vores banehalvdel”  inspireret af gæstekunstner spiller op imod denne i en funklende ny udstilling, – hver gang

Nu mangler der bare det sidste : husk lige at have et lille glas klar derhjemme så vi da lige kan skåle 🥂hyggeligt sammen.

Vi kan slet ikke sige hvor meget og hvor hjerteligt vi glæder os til se jer i galleriet igen! 

Velkommen den 7/2 kl 13.00 on Line! 

Og pas nu godt på jer derude !

❤🍀✨

For spørgsmål/ info: 31 50 68 08 (Tine) 

 


Galleriets åbningstider i Januar
Torsdag    16.00  – 19.00
Fredag      12.00 – 16.00
Lørdag      12.00 – 16.00
Søndag     12.00 – 16.00